داشتن آلرژی به بادام زمینی شما را از کرونا دور می کند!
نیو وبلاگ: پژوهشگران موسسه ملی سلامت در مطالعه اخیرشان اعلام کردند حساسیت به خوراکی هایی مانند بادام زمینی می تواند از افراد در مقابل مبتلاشدن به کووید-19 محافظت کند.
به گزارش نیو وبلاگ به نقل از ایسنا و به نقل از اس اف، گرچه داشتن آلرژی های غذایی می تواند امری آزاردهنده باشد اما پژوهشگران موسسه ملی سلامت در یافته های اخیرشان اظهار کرده اند که حساسیت به خوراکی هایی مانند بادام زمینی یا صدف می تواند از مبتلاشدن افراد در مقابل بیماری کووید-۱۹ محافظت کند.
پژوهشگران موسسه ملی سلامت دریافتند که داشتن آلرژی غذایی می تواند خطر مبتلاشدن به ویروس کرونا را به نصف کم کند. با این وجود مبتلاشدن به آسم یا سایر شرایط آلرژیک مانند اگزما و رینیت آلرژیک خطر عفونت را کاهش نمی دهد.
نتایج این مطالعه که با نام "HEROS" شناخته می شود، نشان داد که احتمال ابتلای کودکان زیر ۱۲ سال به کووید-۱۹ به اندازه نوجوانان و بزرگسالان است. با این وجود، از هر چهار کودک مبتلا به کووید-۱۹، سه کودک بدون علامت هستند.
دکتر آنتونی فائوچی مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماریهای واگیردار ایالات متحده آمریکا اظهار داشت: یافته های مطالعه HEROS بر اهمیت واکسیناسیون کودکان و اجرای سایر اقدامات بهداشت عمومی برای جلوگیری از آلوده شدن آنها به کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ تاکید می کند. در این صورت هم از کودکان و هم از اعضای لطمه پذیر خانواده شان در مقابل ویروس محافظت می شود.
پژوهشگران در مطالعه HEROS بیش از ۴۰۰۰ نفر را که حداقل یک فرد زیر ۲۱ سال در خانواده آنها بود، مورد بررسی قرار دادند. این مطالعه در ۱۲ شهر مختلف ایالات متحده بین ماه مه ۲۰۲۰ تا فوریه ۲۰۲۱ و پیش از عرضه گسترده واکسن کرونا انجام شد.
پژوهشگران خاطرنشان کردند که حدودا نیمی از داوطلبان یک مورد از علائمی مانند آسم، اگزما، رینیت آلرژیک یا آلرژی غذایی را داشتند. برخی افراد هر دو هفته یکبار از همه افراد این خانوارها سواب بینی کووید می گرفتند. هر یک از شرکت کنندگان همین طور یک نظرسنجی هفتگی را پر می کردند که درآن جزییات سلامت و کارهای روزانه خودرا شرح می دادند. علاوه بر این، پژوهشگران بصورت دوره ای و بعد از نخستین آزمایش مثبت کووید-۱۹ یک خانواده نمونه خون آنها را جمع آوری می کردند.
مانند مطالعات قبلی که ارتباط بین آلرژی و خطر کمتر مبتلاشدن به عفونت کروناویروس را بررسی می کردند، مطالعه HEROS نشان داد شرکت کنندگانی که حساسیت غذایی داشتند، احتمال مبتلاشدن به این ویروس در آنها کمتر بود. با این وجود، در افراد مبتلا به آسم و سایر شرایط، میزان عفونت کمتری مشاهده نشد. پژوهشگران همین طور خاطرنشان کردند که افراد مبتلا به آلرژی غذایی سه برابر بیشتر از افرادی که مشکل آلرژی در رابطه با مواد غذایی نداشتند، به آلرژن ها حساسیت داشتند.
آلرژی از سلول ها در مقابل کووید محافظت می کند
برای ردیابی آنچه که از افراد مبتلا به آلرژی غذایی در مقابل این بیماری محافظت می کند، نویسندگان مطالعه سطوح آنتی بادی های اختصاصی ایمونوگلوبولین ئی (IgE) هر فرد را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. اینها نقش مهمی در ایجاد آلرژی دارند. باردیگر پژوهشگران ارتباطی بین علایم افراد مبتلا به آلرژی و سطوح ایمونوگلوبولین ئی خاص آلرژن غذایی در خون آنها یافتند.
با در نظر گرفتن این موضوع، پژوهشگران حدس می زنند که التهاب نوع ۲ میزان پروتئینی به نام گیرنده ACE۲ را در سطح سلول های انسانی کم می کند. این نوع التهاب یک مشخصه کلیدی در واکنش های آلرژیک است. علاوه بر این، گیرنده ACE۲ نقش مهمی در عفونت های کووید-۱۹ دارد. سلول های ویروسی به این پروتئین خاص متصل می شوند تا به عملکرد سلولی بیمار دسترسی پیدا کنند و تعداد بیشتری از ویروس را ایجاد کنند که این امر به حال بدتر بیماران می انجامد.
اضافه وزن همچنان یکی از عوامل خطرناک مبتلاشدن به کووید-۱۹ است
علاوه بر یافته های مربوط به آلرژی و کودکان، این مطالعه همین طور شواهد بیشتری را یافت که چاقی را با خطر بالاتر مبتلاشدن به عفونت مرتبط می کند. هم اضافه وزن و هم داشتن شاخص توده بدنی (BMI) بالاتر به افزایش ریسک مبتلاشدن به کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ می انجامد.
یافته های این مطالعه در مجله " Allergy and Clinical Immunology "منتشر شد.
منبع: نیو وبلاگ
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب