سگ رباتیکی که از دیوار راست بالا می رود!
به گزارش نیو وبلاگ، یک سگ رباتیک جدید از پنجه های مغناطیسی خود برای بالا رفتن از دیوارها و سقف های فلزی استفاده می نماید.
به گزارش نیو وبلاگ به نقل از ایسنا و به نقل از دیلی میل، سگ رباتیک جدیدی که از دیوار و سقف ها بالا می رود، ترس از تسلط ربات های قاتل بر تمدن بشری را یک قدم به واقعیت نزدیک تر کرده است.
این ربات چهارپا که در موسسه علوم و فناوری پیشرفته کره توسعه یافته است، دارای پاهای مغناطیسی است که در صورت نیاز نیروی مغناطیسی آنها فعال و غیرفعال می شود.
فعال و غیرفعال کردن نیروی مغناطیس به ربات اجازه می دهد تا یک پای خودرا به دیوار یا سقف متصل نگه دارد و پای دیگر را به سمت نقطه دیگر هدایت کند.
این سگ رباتیک که «مارول»(MARVEL) نام دارد با سرعت حدود ۴۸ سانتی متر در ثانیه از دیوار بالا می رود و با سرعت ۶۰ سانتی متر در ثانیه روی سقف حرکت می کند.
«مارول» شاید شبیه به سگ های قاتل در سریال «Black Mirror» به نظر برسد، اما مخترعان پیش بینی می کنند که از این نوآوری برای مساعدت با تعمیر پل ها، مخازن صنعتی و ساختمان ها استفاده گردد.
پژوهشگران در مطالعه انتشار یافته در مجله «ScienceRobotics» اظهار داشتند که این ربات سریع ترین سرعت پیاده روی عمودی و معکوس را نشان میدهد.
«مارول» مانند سگ های رباتیک معمولی با چهار پا و یک نیم تنه مملو از تجهیزات الکترونیکی تولید شده است، با این تفاوت که این ربات دارای قدرت مغناطیسی در پاهایش است. آهن رباها به شکل یک پد لاستیکی و غیرلغزنده طراحی شده اند که به سطوح می چسبد در صورتیکه موتورها پاهای ربات را حرکت می دهند.
آهنرباهای الکتریکی که از یک آهنربای دائمی و یک هسته نرم تشکیل شده اند و یک سیم پیچ اطراف آنها قرار دارد را می توان بصورت الکترونیکی روشن یا خاموش کرد. فعال و غیرفعال کردن آهنرباها تنها به یک پالس خفیف الکتریکی نیاز دارد.
وزن این ربات حدودا هشت کیلوگرم است و می تواند تا ۲.۷ کیولگرم بار را بر پشت خود حمل کند. همین طور می تواند بصورت بی سیم کار کند.
پژوهشگران نحوه حرکت و جابجایی پاهای ربات را به یک مارمولک درحال بالا رفتن از سطوح تشبیه می کنند. در این مطالعه آمده است: نحوه طراحی پاها به ربات اجازه می دهد تا نیروهای زیادی را بدون جدا شدن، لیز خوردن یا واژگون شدن به محیط ها اعمال نماید.
در آزمایشات، «مارول» قادر بود ۱.۸ کیلوگرم بار را از دیوارها و سه کیلوگرم را روی سقف با خود حمل کند.
در این مطالعه همین طور آمده است که کاربرد بالقوه «مارول» بررسی محلهای صنعتی، مانند ساختمان های فولادی، پل ها، کشتی ها یا مخازن ذخیره سازی است.
این محل ها نیازمند انجام کارهایی در ارتفاع زیاد یا فضاهای محدود هستند برای مثال کارهایی مانند بازرسی پل های فولادی یا سکوهای جوشکاری کارخانه های کشتی سازی، که می تواند برای کارگران انسانی خطرناک باشد.
پژوهشگران همین طور «مارول» را بر روی یک مخزن صنعتی تولید شده از فولاد آزمایش کردند.
منبع: newweblog.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب