حضور روس ها در ۲ مأموریت بعدی ناسا به ایستگاه فضایی

حضور روس ها در ۲ مأموریت بعدی ناسا به ایستگاه فضایی به گزارش نیو وبلاگ، دو مأموریت بعدی ناسا با حضور فضانوردان روس صورت می گیرد.


به گزارش نیو وبلاگ به نقل از ایسنا و به نقل از اسپیس، روسها مقرر است در مأموریت های سرنشین دار کرو-۷ و کرو-۸ شرکت فضایی «اسپیس ایکس» حضور داشته باشند.
ناسا می خواهد دست کم دو فضانورد روس دیگر را با فضاپیماهای اسپیس ایکس به ایستگاه فضایی بین المللی بفرستد.
گزارشی از اسپیس نیوز نشان داده است که این آژانس فضایی درحال مذاکره برای افزودن یک فضانورد روس به مأموریت کرو-۷ و یک فضانورد به کرو-۸ است. این دو مأموریت، برنامه های بعدی سفر به ایستگاه فضایی بین المللی هستند.
کتی لودرز(Kathy Lueders)، معاون مدیر فضایی ناسا، طی یک جلسه توجیهی مجازی در تاریخ دوم مارس بعد از پرتاب موفقیت آمیز مأموریت کرو-۶ در اوایل بامداد همان روز اظهار داشت: ما بر روی توافقنامه ای برای ارسال یک فضانورد روس در مأموریت کرو-۷ که مقرر است در پاییز سال جاری به فضا پرتاب شود، کار می نماییم.
مذاکرات برای مأموریت گرو-۸ ادامه دارد و انتظار می رود این مأموریت در سال ۲۰۲۴ پرتاب شود.
ناسا پیش از این برای انتقال فضانوردان به مدار کاملا به روسیه متکی بود. آژانس ایالات متحده شاتل فضایی خویش را در سال ۲۰۱۱ بازنشسته کرد و در تلاش بود تا دو وسیله نقلیه تجاری را برای جایگزینی آن آماده کند. همه خدمه ایستگاه فضایی بین المللی حدودا یک دهه بدون توجه به ملیت از سایوز استفاده می کردند و ناسا برای دسترسی به آن هزینه هر صندلی را پرداخت می کرد.
کپسول فضایی کرو دراگون اسپیس ایکس برای نخستین بار در سال ۲۰۲۰ با حضور فضانوردان به پرواز در آمد و یک فضاپیمای بوئینگ که با نام استارلاینر شناخته می شود، با تاخیر در توسعه روبرو شده، اما انتظار می رود نخستین پرواز آزمایشی سرنشین دار آن در بهار سالجاری صورت گیرد.
آژانس فضایی فدرال روسیه معروف به روسکاسموس به پروازهای سرنشین دار تجاری اسپیس ایکس از راه توافق نامه های تعویض صندلی، دسترسی دارد. ناسا همینطور به ارسال فضانوردان آمریکایی با موشک های سایوز ادامه می دهد، اما میزان این پروازها کاسته شده است.
هم اکنون ایستگاه فضایی بین المللی میزبان یک فضانورد روس و یک فضانورد آمریکایی است که از راه فرایند تعویض صندلی وارد این ایستگاه شده اند. فرانک روبیو فضانورد ناسا که در موشک سایوز MS-۲۳ روسیه به فضا سفر کرد و فضانورد روسی آنا کیکینا، یکی از اعضای مأموریت کرو-۵ اسپیس ایکس بود.
به گزارش روسکاسموس، برنامه های روبیو برای بازگشت به خانه تغییر کرده است، چونکه فضاپیمای او یعنی سایوز MS-۲۲، در ماه دسامبر بعد از برخورد یک ریز شهاب سنگ، گرفتار نشت مایع خنک کننده شد. آن فضاپیما به صورت کامل با فضاپیمای سایوز جدید MS-۲۳ جایگزین شده است، اما برنامه پشتیبانی ناسا در زمان انتظار برای این جایگزینی این بود که در شرایط اضطراری، روبیو را در فضاپیمای کرو-۵ بگنجاند.
مذاکرات تا حدودی به علت جنگ یک ساله روسیه و اکراین پیچیده شده است. این جنگ اغلب مشارکت های فضایی این کشور را گرفتار توقف کرده است. روسیه می خواهد بعد از سال ۲۰۲۸ ایستگاه فضایی را ترک کند تا ایستگاه فضایی مستقل خویش را بسازد.
سرنشینان مأموریت کرو-۶ روس نبودند، اما نخستین فضانورد امارات متحده عربی که مقرر است اقامتی طولانی در فضا داشته باشد، به نام سلطان النیادی در این مأموریت حضور داشت.



0.0 / 5
320
1401/12/18
17:22:31
تگهای مطلب: فضا , هزینه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۱
newweblog.ir - حقوق مالکیت معنوی سایت نیو وبلاگ محفوظ است

نیو وبلاگ

وبلاگ عمومی