بزرگترین جرثقیل برقی جهان با ظرفیت بالابری 6000 تن
نیو وبلاگ: بزرگترین جرثقیل برقی جهان موسوم به SK6000 برای رفع نیازهای مزارع بادی دریایی آینده و کمک به بازارهای جهانی انرژی طراحی شده است.
به گزارش نیو وبلاگ به نقل از ایسنا و به نقل از سی نت، جرثقیل ها از زمانی که توسط یونانیان باستان در اواخر قرن ششم پیش از میلاد ساخته شدند، راهی طولانی را تا به امروز پیموده اند. به لطف اختراع جرثقیل های مکانیکی، این مفهوم به تمدن ها کمک کرد تا سازه های بزرگتر و بلندتر را برپا کنند.
روند تکامل از جرثقیل های مکانیکی به جرثقیل های موتوری به مهندسان کمک کرده است تا هر آن چه را که ممکنست در زمینه ساخت و ساز یا جابجایی قطعات و کالاها انجام دهند.
کوشش برای ارتقای پایداری آنها اخیراً منجر به ابداع جرثقیل های الکتریکی شده است و الان بزرگترین جرثقیل برقی جهان با بالاترین ظرفیت که می تواند فقط با نیروی برق کار کند، در هلند درحال سرهم بندی است.
این جرثقیل که SK۶۰۰۰ نام دارد، ظرفیت بالابری ۶۰۰۰ تنی خواهد داشت و در مرکز مهندسی Mammoet در هلند راه اندازی می شود.
شرکت Mammoet یک شرکت هلندی است که متخصص توسعه وسایل بالابر مهندسی و حمل و نقل اجسام بزرگ است. این شرکت به ساخت این جرثقیل ادامه خواهد داد تا آنرا بموقع برای تحویل در سال ۲۰۲۴ آماده کند.
گفتنی ست که این جرثقیل حتی زمانی که اتصال به شبکه برق در دسترس نیست نیز کار می کند.
SK۶۰۰۰ و تعریف استانداردی جدید در ظرفیت بالابری
دسترسی گسترده، ارتفاع قلاب و ظرفیت بالابری SK۶۰۰۰ بالابری پایدارتری را به مشتریان ارائه می دهد و معیار جدیدی را در ظرفیت بلند کردن قطعات سنگین در سراسر جهان به وجود می آورد و به مشتریان اجازه می دهد تا قطعاتی سنگین تر و بزرگتر از همیشه بسازند.
این مدل جدید جایگزین مدل قبلی یعنی SK۳۵۰ است که از اصول طراحی و مهارتهای بالابری مشابه استفاده می نماید. طول دکل اصلی این جرثقیل تا ۱۷۱ متر است و با بهره گیری از اتصال بازوی ثابت می تواند به ارتفاع ۲۷۴ متری برسد.
برمبنای بیانیه شرکت سازنده، جرثقیل SK۶۰۰۰ بصورت کانتینری ایجاد می شود تا امکان تحرک سریع و مونتاژ در محل را فراهم آورد و ظرفیت بالابری فوق سنگین را در هر کجا که لازم باشد، فراهم آورد.
این جرثقیل با کاهش زمان عملیات، پیکربندی مجدد و کار در ارتفاع در طول پروژه های صنایع سنگین، ساخت ماژولار را در مقیاس بزرگتر امکان پذیر می کند.
کمک به پیشبرد پروژه های انرژی دریایی
جرثقیل SK۶۰۰۰ برای رفع نیازهای مزارع بادی دریایی آینده و کمک به بازارهای انرژی جهانی، چه در خشکی و چه در دریا مهندسی شده است.
رشد ظرفیت های انرژی بادی دریایی در سرتاسر جهان به ظرفیت های بالابری بیشتری نیاز دارد و این جرثقیل جدید طوری طراحی شده است که مشتریان را قادر می سازد توربین های مرتفع تر و بزرگ تر را یکپارچه کنند و پایه های سنگین تر را چه ثابت و چه شناور راه اندازی کنند.
این سیستم جدید می تواند زمان یکپارچه سازی پروژه های تولید دریایی و شناور را کم کند. علاوه بر این SK۶۰۰۰ می تواند به پالایشگاه ها برای کاهش زمان خرابی با حذف و نصب قطعات بزرگتر با حداقل اختلال کمک نماید.
منبع: نیو وبلاگ
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب