آزمایش هواپیمای فضایی جدید چین در قوی ترین تونل باد جهان

آزمایش هواپیمای فضایی جدید چین در قوی ترین تونل باد جهان نیو وبلاگ: نیو وبلاگ: دولت چین تصاویری را در توییتر منتشر و اظهار کرده که «قوی ترین» تونل باد جهان برای آزمایش یک مدل مقیاس پذیر از هواپیمای فضایی جدید چینی استفاده می شود.


به گزارش نیو وبلاگ به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، تصاویری که بتازگی در توییتر انتشار یافته است، هواپیمای فضایی جدید چین را نشان میدهد که در تونل باد ۳۰ ماخی JF-22 مورد آزمایش قرار می گیرد.
در تصاویر دیگر همین طور یک موتور موج انفجاری مورب پرسرعت دیده می شود که تحت عنوان «shcramjet» نیز شناخته می شود که برای تامین انرژی تونل باد مورد استفاده قرار می گیرد و بر اساس گزارش ها می تواند شرایط را تا سرعت ۳۰ ماخ شبیه سازی کند.
موتور «shcramjet» شبیه به موتورهای اسکرام جت (scramjet) است، اما در نحوه ی احتراق آنها تفاوت وجود دارد. در موتور «shcramjet»، احتراق در یک ناحیه نازک اتفاق می افتد. این برخلاف موتورهای اسکرام جت است که در آن احتراق بصورت انتشاری اتفاق می افتد. از آنجا که احتراق در یک «shcramjet» به یک منطقه کوچکتر محدود می شود، طول محفظه ی احتراق می تواند بسیار کمتر از یک موتور اسکرام جت باشد. این مساله امکان ادغام و احتراق کارآمدتر سوخت و هوا را فراهم می آورد.


ماه گذشته، مؤسسه مکانیک آکادمی علوم چین در پکن اعلام نمود که آخرین تونل باد سریع JF-22 با موفقیت تایید شده و الان جهت استفاده عمومی دردسترس است. ساخت JF-22 در سال ۲۰۱۸ شروع شد و طول آن تقریباً ۵۴۸ فوت (۱۶۷ متر) و قطر کابین آزمایشی آن تقریباً ۱۳ فوت (۴ متر) است.
طرحی که در ویدئوی آزمایش به معرض نمایش گذاشته شده است، شباهت زیادی به طراحی هواپیماهای فضایی که در گذشته توسط شرکت های هوافضای چینی و مؤسسات دانشگاهی به معرض نمایش گذاشته شده اند، دارد.
این هواپیما دارای یک بال دلتا و ساختار دارت مانند است.
سیستم های پرتاب دو مرحله ای به مدار شامل یک هواپیمای مادر است که یک فضاپیما را به ارتفاع بالا منتقل می کند و بدنبال آن فضاپیما با بهره گیری از موتور خود به فضا پرتاب می شود. خیلی از این سیستم ها دارای هواپیماهای فضایی قابل استفاده مجدد هستند که می توانند روی باند فرود بیایند. تعدادی از آنها مانند اسکرام جت یا «shcramjet» از موتورهای جت تنفس هوای پیشرفته استفاده می نمایند.




منبع:

0.0 / 5
284
1402/05/01
10:19:54
تگهای مطلب: جهان , دانشگاه , سیستم , فضا
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
newweblog.ir - حقوق مالکیت معنوی سایت نیو وبلاگ محفوظ است

نیو وبلاگ

وبلاگ عمومی