به همت محققان دانشگاه امیركبیر صورت گرفت

عرضه مدل جدیدی از دانشگاه های نوآور و کارآفرین نسل آینده

عرضه مدل جدیدی از دانشگاه های نوآور و کارآفرین نسل آینده به گزارش نیو وبلاگ، محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر، بعد از ۵ سال کار تحقیقاتی و گردآوری نظرات از صنایع مختلف مدل جدیدی از مدیریت راهبردی دانشگاه های نوآور و کارآفرین عرضه دادند که نتایج این کار در مجله Journal of the Knowledge Economy به چاپ رسیده است.


به گزارش نیو وبلاگ به نقل از ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر مهدی مجیدپور، سرپرست تیم تحقیقاتی، اظهار داشت: دانشگاه های نسل آینده موظف به انجام مأموریت های چند بعدی و حتی متضاد هستند و باید مهارت های مؤثری برای تعامل سازنده با مخاطبان مختلف همچون شرکتهای دولتی و خصوصی، دولت ها و همینطور دانشجویان داشته باشند تا بتوانند بیشترین بهره وری را در عملکرد خود نشان دهند.
وی ادامه داد: امروزه مدلهای قدیمی مانند مارپیچ سه گانه (Triple-Helix) اثربخشی لازم را در فضای حکمرانی نداشته و در این پژوهش مدل جدیدی برای مدیریت دانشگاه های نسل آینده پیشنهاد شده است. این پژوهش مبتنی بر گردآوری داده های میدانی از بیشتر از ۲۰ صنعت مختلف شامل، صنایع انرژی-محور، صنایع معدنی، هوافضا، مخابرات، صنایع غذایی، دفاعی، بانکداری و غیره انجام شده است که در نوع خود- از لحاظ جامعیت داده ها – کم نظیر است.
دکتر مجیدپور افزود: در این پژوهش همینطور مطالعه تطبیقی از ۵۵ دانشگاه دنیا (از رتبه ۱ تا هزار با تنوع جغرافیایی) انجام گرفته و تحلیلی از سیاستهای آنها عرضه شده است.
رئیس دانشکده مدیریت، علم و فناوری تصریح کرد: این پژوهش علاوه بر بررسی نقش نهادهای تأمین مالی (مانند صندوق ها و بانک ها) نشان داده است که سندیکاها، تشکل ها و سازمان های واسط به صورت قابل توجهی اثربخشی بازیگران نظام علم و فناوری و بخصوص دانشگاه ها را می افزایند. چونکه این موسسات می توانند نقش شبکه سازی و ارتباط بین دانشگاه ها و ارکان متنوع جامعه را در اقتصاد دانش بنیان تا حد زیادی ارتقاء دهند.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر بیان داشت: این پژوهش، راهبردها و بینش های ارزشمندی را برای دانشگاه ها از منظر تنظیم راهبرد و سازمان دهی بازاریابی توانمندی های علمی-فناوری دانشگاهی، بخصوص برای دانشگاه هایی که درحال تبدیل شدن به دانشگاهی نوآور و کارآفرین در آینده هستند، عرضه می دهد. در این پژوهش علاوه بر عرضه بنیان های نظری، راهکارهای عملیاتی مانند چگونگی تقویت سکوهای اجتماعی در بستر دیجیتال برای ارتباط موثر دانشگاه ها با صنعت، سازوکارهای بازاریابی توانمندی های دانشگاه ها و دیجیتال مارکتینگ، تاسیس شرکتهای فناورانه و پژوهشگاه های مشترک هم عرضه شده است.
وی اظهار داشت: این پژوهش با حمایت دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خلال سالهای گذشته انجام گرفته است. در واقع این دانشگاه بعنوان مادر دانشگاه های صنعتی کشور، دسترسی به این حجم و تنوع از داده های صنایع را در این پژوهش امکانپذیر کرده است.
این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در انتها اظهار داشت: نتایج این پژوهش به تازگی در مجله Journal of the Knowledge Economy
با عنوان زیر به چاپ رسیده است. Next Generation Universities in the Context of the Knowledge Economy: Conceptual and Practical Implications



0.0 / 5
24
1404/01/26
10:42:34
تگهای مطلب: اقتصاد , بازی , پژوهش , تحقیقات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

newweblog.ir - حقوق مالکیت معنوی سایت نیو وبلاگ محفوظ است

نیو وبلاگ

وبلاگ عمومی

نیو وبلاگ، صدای خودرا به گوش دیگران برسانید : وبلاگ شما، هویت شما