با تلاش پژوهشگران ایرانی دانشگاه كالیفرنیا انجام شد

ساخت تراشه ای كه از اینترنت 6G پشتیبانی می كند

ساخت تراشه ای كه از اینترنت 6G پشتیبانی می كند به گزارش نیو وبلاگ پژوهشگران ایرانی ˮدانشگاه كالیفرنیا، ارواینˮ، تراشه ای ابداع نموده اند كه می توانند امكان انتقال داده را در فركانس بالا فراهم نمایند.


به گزارش نیو وبلاگ به نقل از ایسنا و به نقل از ردیت، مهندسان "دانشگاه كالیفرنیا، ارواین"(UCI)، یك فرستنده- گیرنده بی سیم ابداع نموده اند كه می تواند فركانس های رادیویی را تا ۱۰۰ گیگاهرتز افزایش دهد كه چهار برابر سرعت استاندارد ۵G( نسل پنجم شبكه تلفن همراه) است.
این ابزار، یك تراشه سیلیكونی به اندازه ۴.۴ میلی متر است كه به خاطر ساختار منحصر به فرد خود، می تواند سیگنال های دیجیتالی را با سرعت قابل توجه و كارایی بیشتر پردازش كند.
"پیام حیدری"(Payam Heydari)، استاد مهندسی برق و علوم كامپیوتر دانشگاه كالیفرنیا، ارواین و نویسنده ارشد این پژوهش اظهار داشت: ما تراشه خویش را "فراتر از جی 5"(beyond 5G) نامیده ایم چونكه میزان سرعت و داده های ادغام شده ای كه می توانیم به آنها دست یابیم، بسیار بالاتر از قابلیت ابزار بی سیم كنونی است.
وی اضافه كرد: پژوهشگران و مهندسان، برای مدت های طولانی قصد داشتند بدانند كه آیا سیستم های بی سیم می توانند عملكرد و سرعت بالایی هم اندازه شبكه های فیبر نوری داشته باشند یا خیر. اگر چنین امكانی به ثمر برسد، صنعت مخابرات را دگرگون خواهد نمود چونكه زیرساخت های بی سیم می توانند مزایای بسیاری را به همراه داشته باشند.
حیدری و گروهش، پاسخ این سوال را در ابداع یك فرستند-گیرنده جدید یافتند كه بتواند از استانداردهای نسل پنجم شبكه تلفن همراه (كه در فركانس ۲۸ تا ۳۸ گیگاهرتز كار میكند) پیشی بگیرد و به استاندارد ۶G كه در فركانس ۱۰۰ گیگاهرتز یا بالاتر كار می كند.
"حسین محمدنژاد"(Hossein Mohammadnezhad)، از فارغ التحصیلان دانشگاه كالیفرنیا، ارواین اظهار داشت: "كمیسیون ارتباطات فدرال"(FCC)، اخیراً امكان دسترسی به پهنای فركانس بالای ۱۰۰ گیگاهرتز را فراهم نموده است. فرستنده- گیرنده ما، اولین نمونه ای است كه می تواند قابلیت های قابل توجهی را در این عرصه فراهم آورد.
داشتن فرستنده ها و گیرنده هایی كه می توانند امكان انتقال داده را در فركانس بالا فراهم نمایند، در عصر جدید فناوریهای بی سیم كه تحت سیطره اینترنت اشیا، خودرو های خودران و پهنای باند گسترده برای تماشای ویدئوهای باكیفیت بالا و غیره قرار دارد، حیاتی به نظر می آید.
حیدری افزود: تغییر فركانس سیگنال ها با كمك اصلاح فرستنده- گیرنده ها، قبل از این با پردازش دیجیتالی صورت می گرفت اما مهندسان در سال های اخیر كوشیده اند تا محدودیت های فیزیكی این روش را بررسی نمایند.
این گروه پژوهشی، تراشه ای را به كار برده اند كه می تواند با اصلاح بیت های دیجیتال در دامنه آنالوگ و فركانس رادیویی، احتیاج به پردازش دیجیتالی را برطرف كند.
حیدری افزود: این فرستنده- گیرنده منحصر به فرد می تواند علاوه بر انتقال سیگنال های دیجیتالی با فركانس ۱۰۰ گیگاهرتز، به مصرف كمتر انرژی كمك نماید چونكه نسبت به سیستم های كنونی، به انرژی و هزینه كمتری نیاز دارد؛ در نتیجه تهیه آن برای مصرف كنندگان بازار تجاری، ساده تر است.
وی اضافه كرد: نوآوری ما می تواند احتیاج به كابل های فیبر نوری را در مراكز انتقال داده فراهم كند؛ در نتیجه امكان انتقال بی سیم با سرعت بسیار بالا و صرفه جویی در هزینه ها فراهم می شود.




منبع:

5.0 / 5
4667
1398/04/27
10:54:49
تگهای مطلب: اینترنت , اینترنت اشیا , پژوهش , پژوهشگر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۱
newweblog.ir - حقوق مالکیت معنوی سایت نیو وبلاگ محفوظ است

نیو وبلاگ

وبلاگ عمومی