اسپیس ایكس هر ماه 70 میلیون دلار صرف ساخت 120 ماهواره استارلینك می كند
نیو وبلاگ: شركت فضایی خصوصی اسپیس ایكس(SpaceX) اواخر ماه گذشته میلادی طرحی را برای تصویب به كمیسیون ارتباطات فدرال ارائه كرد كه طی آن ماهیانه 120 ماهواره برای تحقق برنامه استارلینك(Starlink) و فراهم كردن پوشش اینترنت در سراسر دنیا می سازد كه میلیون ها دلار هزینه در بر دارد.
به گزارش نیو وبلاگ به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، از آنجائیکه ماموریت استارلینک با پرتاب ماهواره های بیشتر و بیشتری به مدار زیرین زمین در حال انجام می باشد، همچنان جزئیات بیشتری در مورد این ماموریت فاش می شود.
شرکت اسپیس ایکس در یک ارائه نظارتی به کمیسیون ارتباطات فدرال(FCC) در تاریخ ۳۱ ژوئیه، میزان سرمایه گذاری شرکت در این پروژه، ساخت ترمینال کاربری آینده و همین طور قابلیت های تولید خودرا توضیح داده است.
اولین ماموریت ماهواره ای استارلینک در ماه مه سال ۲۰۱۹ شروع شد. حالا بعد از ۹ ماه پرتاب ماهیانه و مستقر کردن بیش از ۵۰۰ ماهواره در مدار زمین، این ماموریت بزرگترین صورت فلکی ماهواره ای را که تابحال جهان به خود دیده، به وجود آورده است.
البته این پروژه به هیچ وجه حتی نزدیک به انتها خود نیز نیست، برای اینکه تنها تا پیش از اختتام سال جاری میلادی، اسپیس ایکس انتظار دارد ماهواره های بیشتری را طی پنج تا هشت ماموریت دیگر پرتاب کند.
بااینکه این پرتاب ها به شکل گسترده ای در سطح عمومی به اشتراک گذاشته شده اند، این شرکت هنوز در مورد زیرساخت های تولید ماهواره خود که هنوز تکمیل نشده است، جزئیات چندانی اعلام نکرده است.
حالا از اطلاعات ارائه شده به FCC مشخص شده است که اسپیس ایکس هر ماه ۱۲۰ ماهواره در کارخانه "ردموند" در واشنگتن می سازد. همین طور گویا این شرکت ماهیانه بیش از ۷۰ میلیون دلار صرف توسعه و تولید هزاران ترمینال کاربری می کند.
کارخانه "ردموند" دارای حدود ۱۴ هزار متر مربع فضای کار است که یک سوم آن به مونتاژ ماهواره ها اختصاص یافته است. طبق محاسبات، این بدان مدلول است که اسپیس ایکس می تواند ظرف ۳ سال با ساخت ۴۴۰۰ ماهواره فاز اول برنامه خودرا محقق کند. اما برای رسیدن به فاز دوم با حدود ۱۲ هزار ماهواره و به دنبال آن فاز سوم با حدود ۴۰ هزار ماهواره، اسپیس ایکس نیاز به ادامه فعالیت خود دارد.
منبع: نیو وبلاگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب