روش جدیدی برای تبدیل میكروپلاستیك ها به CO2 و H2O

روش جدیدی برای تبدیل میكروپلاستیك ها به CO2 و H2O نیو وبلاگ: دانشمندان ˮموسسه ملی کبکˮ به روش جدیدی برای تبدیل میکروپلاستیک ها به کربن دی اکسید و آب دست یافته اند که در صورت موفقیت آمیز بودن می تواند تاثیر قابل توجهی بر آلودگی محیط زیست داشته باشد.


به گزارش نیو وبلاگ به نقل از ایسنا و به نقل از نیو اطلس، یکی از مشکلات آلودگی ریزپلاستیک ها یا همان میکروپلاستیک ها این واقعیت است که این ذرات پلاستیکی بسیار کوچک هستند و بنا بر این وقتی در آب پراکنده می شوند، به سختی به دام می افتند یا خنثی می شوند. بنا بر این یک تکنیک جدید در حال توسعه است تا آنها را در منبع خود؛ جایی که بسیار متمرکز هستند، از بین ببرد.
بااینکه میکروپلاستیک های موجود در آب اشکال مختلفی دارند، اما بخش عمده ای از آنها از الیاف ریز جدا شده از پارچه های مصنوعی هنگام شستشو هستند. این الیاف از فاضلاب خانه ها یا تأسیسات خشکشویی تجاری در نهایت به رودخانه ها و اقیانوس ها راه می یابند.
در این مطالعه به سرپرستی پروفسور "پاتریک دروگی"، دانشمندان "موسسه ملی کبک"(INRS) می خواهند با از بین بردن الیاف موجود در تاسیسات لباسشویی و خشکشویی به محض ورود به جریان فاضلاب، این روش را پیش ببرند. این روش شامل استفاده از فرآیندی است که بعنوان اکسیداسیون الکترولیتی شناخته می شود و رادیکال های هیدروکسیل را در فاضلاب تولید می کند. این رادیکال ها سبب تجزیه الیاف به کربن دی اکسید غیرسمی و مولکول های آب می شوند.
پژوهشگران در آزمایش های آزمایشگاهی که با بهره گیری از انواع مختلف الکترودهای قابل استفاده مجدد انجام شده است، تا حالا توانسته اند ۸۹ درصد از ذرات پلی استایرن معلق در "فاضلاب شبیه سازی شده" را تجزیه کنند. آنها حالا در حال آزمایش این فناوری در جریان اصلی فاضلاب هستند که ممکنست چالش های جدیدی را به همراه داشته باشد.
"دروگوی" می گوید: فاضلاب واقعی حاوی مواد دیگری مانند کربنات ها و فسفات ها است که می تواند بر روند تجزیه تأثیر بگذارد و می توانند رادیکال ها را به دام بیندازند و عملکرد پروسه اکسیداسیون را کاهش دهند.
اگر این آزمایش ها موفقیت آمیز باشد، تیم تحقیقات برای تعیین هزینه این روش و افزایش قابلیت استفاده از آن جهت استفاده تجاری ادامه خواهد داد.
این مطالعه در مجله Environment Pollution انتشار یافته است.




منبع:

0.0 / 5
1331
1399/10/30
22:40:54
تگهای مطلب: پژوهش , پژوهشگر , تحقیقات , دانشمند
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴
newweblog.ir - حقوق مالکیت معنوی سایت نیو وبلاگ محفوظ است

نیو وبلاگ

وبلاگ عمومی