در دانشگاه دوك انجام شد؛

توسعه یك اپلیكیشن برای بررسی بیماری اوتیسم

توسعه یك اپلیكیشن برای بررسی بیماری اوتیسم نیو وبلاگ: محققان ˮدانشگاه دوكˮ یك برنامه برای تشخیص نشانه های بیماری اوتیسم توسعه داده اند كه این برنامه بر روی سیستم عامل آی.اُ.اس آیفون قابل اجرا است. استفاده از این برنامه بسیار آسان است و داده های آن علمی وقابل اعتماد است.



به گزارش نیو وبلاگ به نقل از ایسنا و به نقل از مدیكال اكسپرس، محققان می گویند این برنامه راهی آسان برای غربالگری بیماری اوتیسم و سایر اختلالات عصبی است.
این برنامه نخست از پرستار یا والدین كودك تعدادی سوال می پرسد و سپس از دوربین سلفی گوشی برای جمع آوری فیلم هایی از واكنش های كودكان در حال تماشای فیلم هایی كه برای تشخیص رفتارهای خطرناك بیماری اوتیسم مانند الگوهای احساس و توجه روی صفحه دستگاه طراحی شده است، استفاده می نماید.
ویدیوهای واكنش كودك به سرورهای مطالعه ارسال می شوند، در آنجا نرم افزار كدگذاری خودكار رفتاری، حركات چهره كودك در فیلم را ردیابی می كند و میزان احساسات و توجه كودك را اندازه گیری می كند.
برای مثال محققان با نشان دادن یك فیلم كه در آن حباب ها بر روی صفحه ظاهر می شدند، توانستند میزان شادی كودكان را اندازه گیری كنند.
در این مطالعه، والدینی كه ارزیابی كرده بودند فرزندشان خیلی از علائم اوتیسم را دارد، دریافتند كه فرزندشان شادی كمتری نسبت به حباب ها نشان داده است.

"هلن ایگر" (Helen Egger) از "دانشگاه نیویورك" و یكی از محققان این مطالعه اظهار داشت: غربالگری اوتیسم در كودكان هم اكنون در محیط های بالینی هم انجام می گردد و افراد ماهر و آموزش دیده آزمایش را بر روی كودكان انجام داده و نتایج را مورد تجزیه وتحلیل قرار می دهند اما این آزمایش ها می بایست در محیط طبیعی كودك صورت گیرد و نتایج بررسی شود.

طی یك سال بیش از 10 هزار نفر این برنامه را دانلود كردند و 1756 خانواده كه كودكان 1 تا 6 ساله داشتند، در این مطالعه شركت كردند. والدین 5618 نظرسنجی را انجام دادند و 4441 ویدیو را آپلود كردند. داده های قابل استفاده در 88 درصد از ویدیوهای آپلود شده، جمع آوری شد و برای نخستین بار امكان استفاده از این نوع ابزار برای مشاهده حالات افراد اوتیسمی فراهم گردید.

"گرالدین داسان" (Geraldine Dawson) مدیر "مركز اوتیسم و توسعه مغز دوك" و یكی از محققان این مطالعه اظهار داشت: این نشان دهنده امكان پذیر بودن این رویكرد است. در این برنامه داده های ارسالی با كیفیت بالا و با استفاده از الگوریتم ها مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرند.

این مطالعه در مجله "npj Digital Medicine" منتشر گردید.




5.0 / 5
4220
1397/03/13
19:41:48
تگهای مطلب: اپل , دانشگاه , محقق
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۲
newweblog.ir - حقوق مالکیت معنوی سایت نیو وبلاگ محفوظ است

نیو وبلاگ

وبلاگ عمومی