در دانشگاه ام.آی.تی ابداع شد

كپسولی كه انسولین را به معده تزریق می كند

كپسولی كه انسولین را به معده تزریق می كند نیو وبلاگ: پژوهشگران دانشگاه ˮام.آی.تیˮ، نوعی كپسول ابداع نموده اند كه می تواند انسولین مورد نیاز را به معده تزریق كند.


به گزارش نیو وبلاگ به نقل از ایسنا و به نقل از ام. آی. تی نیوز، گروهی از پژوهشگران دانشگاه "ام. آی. تی" (MIT)، نوعی كپسول دارویی ابداع نموده اند كه می تواند دوزهای خوراكی انسولین را به معده منتقل كند و شاید روزی جایگزین تزریق هایی شود كه افراد مبتلا به دیابت نوع یك، هر روز به آنها نیاز دارند.
این كپسول كه به اندازه بلوبری است، سوزن كوچكی حاوی انسولین فشرده دارد كه سپس رسیدن به معده، تزریق را انجام می دهد. پژوهشگران در آزمایش های صورت گرفته روی حیوانات نشان دادند كه این كپسول می تواند انسولین كافی برای كاهش قند خون را به بدن برساند و برای رساندن انواع پروتئین هم كارآمد است.
سوزن داخل كپسول، به یك فلز فشرده متصل است كه با یك لوح از جنس مواد قندی نگه داشته می شود. هنگامی كه بیمار، كپسول را می بلعد، لوح قندی در مایع معده حل می شود و فلز فشرده را آزاد می كند؛ سپس سوزن می تواند انسولین را به دیواره معده تزریق كند.
"رابرت لنگر" (Robert Langer)، استاد مؤسسه پژوهش تلفیقی سرطان "دیوید اچ. كوك" " Koch Institute" و یكی از نویسندگان این پژوهش اظهار داشت: ما امیدواریم كه این كپسول، به بیماران دیابتی و كسانی كه به درمان های تزریقی نیاز دارند كمك نماید.
دیوار معده، فاقد گیرنده های درد است؛ در نتیجه پژوهشگران باور دارند كه بیماران هیچ دردی را احساس نخواهند كرد. آنها برای اطمینان از تزریق دارو، این كپسول را طوری طراحی كردند كه بتواند به تنهایی و بدون مشكل، سوزن را در معده آزاد كند. با فرو رفتن سوزن به دیواره معده، انسولین با سرعتی حل می شود كه پژوهشگرانریال قدرت كنترل عملكرد آنرا داشته باشند.
"جیووانی تراورسو" (Giovanni Traverso)، از پژوهشگران این پروژه اظهار داشت: سپس بلعیدن كپسول، كار آن آغاز می شود و می توان از تماس آن با بافت بدن مطمئن بود.
پژوهشگران، این كپسول را روی لاك پشتی موسوم به "لاك پشت لئوپارد" (leopard tortoise) آزمایش كردند. این لاك پشت كه معمولاً در آفریقا یافت می شود، پوسته ای با برآمدگی بلند و شیب دار دارد كه امكان غلتیدن روی زمین را برایش فراهم می آورد. پژوهشگران در این بررسی، از یك مدل كامپیوتری استفاده كردند امكان تغییر مسیر كپسول را در محیط پویای معده لاك پشت بررسی نمایند.
"الكس آبرامسون" (Alex Abramson)، از نویسندگان این پژوهش اظهار داشت: نكته مهم در مورد كپسول این است كه سوزن آن سپس تزریق، در تماس با بافت معده قرار می گیرد. همچنین، اگر فرد حركت نماید، سوزن حركت نمی كند و جهت حركت آن عوض نمی گردد.
این پژوهش، در مجله " Science" به چاپ رسید.



5.0 / 5
4471
1397/11/20
20:06:05
تگهای مطلب: پروژه , پژوهش , پژوهشگر , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
newweblog.ir - حقوق مالکیت معنوی سایت نیو وبلاگ محفوظ است

نیو وبلاگ

وبلاگ عمومی