عدم توفیق روسیه در توسعه موشك های مافوق صوت

چرا روسیه نمی تواند ناوگان موشك های مافوق صوت خویش را بسازد؟

چرا روسیه نمی تواند ناوگان موشك های مافوق صوت خویش را بسازد؟ به گزارش نیو وبلاگ روسیه به دنبال توسعه یك سامانه مافوق صوت به نام ˮآوانگاردˮ است كه موشك هایی با توانایی حركت ۲۰ برابر سرعت صوت خواهد بود، اما در این راه با مانع بزرگی روبرو شده است.


به گزارش نیو وبلاگ به نقل از ایسنا و به نقل از انگجت، طرح های روسیه برای ساخت یك سامانه سلاح های مافوق صوت موسوم به "آوانگارد"(Avangard) كه می تواند بیشتر از ۲۰ برابر سرعت صوت حركت نماید و از سامانه های دفاع موشكی ایالات متحده بگریزد در دنیا سر و صدا به پا كرده است.
"ولادیمیر پوتین" رئیس جمهور روسیه سال قبل اعلام نمود كه سیستم "آوانگارد" تا سال ۲۰۱۹ آماده خواهد شد. اما پایگاه CNBC گزارش داد كه روسیه با برخی موانع مواجه می باشد كه بر تولید این سامانه تأثیر می گذارند. به صورت خاص، كرملین احتیاج به پیدا كردن منبع دیگری به جز مواد فیبر كربن برای ساخت وسایل نقلیه سامانه "آوانگارد" دارد.
فرآورده كنونی مواد فیبركربن روسیه قادر به مقاومت در مقابل دمای شدید پرواز مافوق صوت نیست. برپایه یك گزارش اطلاعاتی آمریكا كه توسط CNBC بررسی شده است، روسیه به دنبال شكار یك منبع جایگزین فیبركربن است، اما تابحال هیچ توفیقی نداشته است.
یك مقام ناشناس به CNBC گفته است: انتظار می رود كه روسیه قادر نباشد بیشتر از ۶۰ مورد از این موشك ها بسازد، چونكه ساخت آنها بسیار هزینه بر است.
اما "پاول پودویگ" كارشناس سلاح های هسته ای و یكی از پژوهشگران ارشد مؤسسه تحقیقات خلع سلاح سازمان ملل متحد به انگجت اظهار داشت: عدد ۶۰ تعداد قابل توجهی است. برای من عجیب بود كه كسی گفته است ۶۰ عدد تعداد كمی است. تصور من از "آوانگارد" همواره این بوده است كه توانایی بالا اما بدون یك مأموریت واضح دارد. من انتظار داشتم كه روسیه نهایتاً بعد از تولید دو جین از این موشك ها، تولید آنها را متوقف نماید.
بر اساس گزارش های خبری روسیه، هم اكنون برنامه كنونی روسیه، رسیدن به ظرفیت عملیاتی اولیه "آوانگارد" تا سال ۲۰۲۰ است.
هدف فعلی روسیه ساختن ۱۲ سلاح تا سال ۲۰۲۷ است، ازاین رو تا زمانی كه روسیه بتواند به ۶۰ سلاح برسد، زمان زیادی باقی مانده است.
در عین حال، ارتش ایالات متحده می خواهد تا سال ۲۰۲۳ باتری موشك های مافوق صوت یا هایپرسونیك خویش را بسازد.



5.0 / 5
3881
1398/04/11
14:01:42
تگهای مطلب: اطلاعات , باتری , پژوهش , پژوهشگر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۲
newweblog.ir - حقوق مالکیت معنوی سایت نیو وبلاگ محفوظ است

نیو وبلاگ

وبلاگ عمومی