عضو هیأت علمی دانشگاه لیدز انگلستان عنوان كرد

قوانین تسهیل گر از علل موفقیت انگلستان در رسیدن به جایگاه دوم جهانی اکوسیستم استارتاپی

قوانین تسهیل گر از علل موفقیت انگلستان در رسیدن به جایگاه دوم جهانی اکوسیستم استارتاپی نیو وبلاگ: عضو هیأت علمی دانشگاه لیدز انگلستان، نقطه قوت این کشور برای رسیدن به جایگاه دوم جهانی اکوسیستم استارت آپی از سال 2017 تا حالا را وجود قوانین تسهیل گر، دسترسی به دانش فنی نیروی انسانی(جذب استعدادها از کشورهای مختلف)، دسترسی به منابع مالی و زیرساخت های قوی برشمرد.


به گزارش نیو وبلاگ به نقل از ایسنا، رویداد «انتقال تجربه با عنوان بررسی اکوسیستم نوآوری و کسب وکار کشور انگلستان» با هدف بهره برداری از تجربیات در سطح بین الملل برای صاحبان ایده، دانشجویان، فارغ التحصیلان، اساتید، هسته ها و شرکت های نوپا در محل سالن پندار پارک علم و فن ‍آوری دانشگاه تهران انجام شد.
قاسم زعفریان، عضو هیأت علمی دانشگاه لیدز انگلستان، در این رویداد چشم اندازی از استارتاپ های کشور انگلستان، ارائه کرد و ضمن توصیف اکوسیستم استارت آپی این کشور در ادامه برنامه های توسعه(اسکیل آپ) استارتاپ ها، فرصت های سرمایه گذاری، نقش دانشگاه ها در موفقیت استارتاپ ها و راه های ورود به بازار جهانی را تشریح نمود.
وی، با بیان برخی شاخصهای مؤثر در رشد استارتاپ ها نظیر شتاب دهنده ها و مراکز رشد، دانشگاه ها، اعطای گرنت ها، برگزاری رویدادها و کارگاه ها، شبکه و مواردی از این قبیل، در ادامه به رشد قارچ گونه سیستم های حمایتی مانند شتاب دهنده ها و مراکز رشد در انگلستان از سال ۲۰۱۶ و تمرکز آنها بر فن آوری‎های مانند هوش مصنوعی AI) ) و نیمه رساناها اشاره نمود.
این عضو هیأت علمی دانشگاه لیدز انگلستان، در ادامه ضمن توضیح تفاوت شتاب دهنده ها و مراکز رشد نمونه هایی از شتاب دهنده ها و مراکز رشد کشور انگلستان، را معرفی نمود و بر ضرورت توجه به برنامه اسکیل آپ این مراکز برای استارتاپ ها تاکید کرد.
زعفریان، با معرفی ایمپکت هاب ها (impact hub) و اهمیت شاخص هایی که این مراکز برای ارزیابی عملکرد دانشگاه ها بوسیله سیستم آموزش عالی انگلستان تعریف کرده اند، در ادامه تصریح کرد: به این صورت که در هر دانشگاه یک کرسی با عنوان پروفسور ایمپکت به وجود آمده و افراد متخصص در عرصه های مختلف صنعت، با تجربه و دانش کافی، ایمپکت هر ایده استارتاپی را بررسی می کند.
وی، ساختار UKRI را به عنوان سیستم سرمایه گذاری در نظام آموزش عالی انگلستان با سرمایه سالانه شش میلیارد پوندی دانست که شامل هفت شوراست و هر استارت آپ بسته به زمینه فعالیت خود می تواند از هریک از این شوراها به جذب سرمایه اقدام نماید.
این عضو هیأت علمی دانشگاه لیدز انگلستان، در پاسخ به پرسش های حضار به سیاست تجمیع منابع در دانشگاه ها و مراکز رشد و غیره در انگلستان اشاره نمود و پیشنهاد نمود که پارک های علم و فن آوری در ایران با دانشگاه تهران همکاری و به طرف رشد ملی و منطقه ای حرکت کنند.
پارک علم و فن آوری دانشگاه تهران با همکاری اداره کل سیاست گذاری فن آوری و نوآوری دانشگاه تهران، رویداد «انتقال تجربه با عنوان بررسی اکوسیستم نوآوری و کسب وکار کشور انگلستان» را با هدف آشنایی علاقه مندان با خدمات مختلف دانشگاه ها، پارک های علم و فن آوری و اکوسیستم نوآوری و کسب وکار کشور انگلستان روز سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ برگزار کرد.





0.0 / 5
222
1403/06/04
12:51:38
تگهای مطلب: جهان , خدمات , دانشگاه , سرمایه گذاری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
newweblog.ir - حقوق مالکیت معنوی سایت نیو وبلاگ محفوظ است

نیو وبلاگ

وبلاگ عمومی